
Reseptinä tällä kertaa tosiaan tuo Lohiquesedilla, nopea ja helppo tehdä isompiakin määriä.
Ainekset:
Tortilla-pohjia
Lohisuikaleita
Paprikaa
Tomaattia
Ranskankermaa
juustoraastetta
salsakastiketta
1. Laita uunipellille tortillapohjia
2. Paistele pannulla lohet, paprikat, tomaatit (muitakin voi laittaa) ja mausta ne.
3. Laita ranskankerma-purkista pannulle ja sekoita, anna makujen imeytyä vähän aikaa kermaan ja mausta sitten vielä tarvittaessa lisää
4. Laita täytteet pannusta tortillapohjien päälle ja ripottele täytteen päälle juustoraaste
5. Laita toinen tortillapohja kanneksi luomuksella ja paina kiinni, ripottele juustoa vähän kannen päälle
6. Laita uuniin 200 astetta ja pidä kunnes juusto sulaa, ei vaadi pitkää aikaa.
7. Tarjoile salsakastikkeen kanssa, jokainen laittaa maun mukaan kastiketta päälle.
Seuraksi käy salaatti ja kalalle sopiva valkoviini.
Kokeile myös kana, liha tai kasvistäytteellä.
Yours Truly
Macho Mexicana.
Öitä!
2 kommenttia:
mä diggaan tästä. mut jos oot kiva niin rustaat vähän tota ulkoasua, musta ei oikein sovi kokkailuaiheeseen?
ootko kokki ammatiksesi vai mistä sait nämä skillsit? mäkin haluisin osata
Alfie,
Olen itseoppinut ja paljon on vielä opittavaa.
Sinäkin voit oppia jos näät vaivaa. Suurin osa kotona tehtävästä ruuasta on sellaista, että jos seuraa reseptiä orjallisesti, niin tulee onnistumaan.
Toinen puoli minusta haluaisi olla kokki ja toinen puoli muistaa Gordon Ramsayn sanat "Miksi vitussa ihailette kokkeja, 15h seisomatyötä hikisessä keittiössä, mitä vitun hienoo siinä on?"
No joo, toi ulkoasu on vielä vaiheessa, mutta toisaalta diggaan tosta mustasta. Se on jotenkin arvokkaan näköinen, mutta ehkä kokeilen vähän.
Lähetä kommentti