maanantai 12. tammikuuta 2009

Layoutit ja kananmunat


On vaikeaa miellyttää kaikkia, joten miellytän pikkutyttöä itsessäni laittamalla tämän pinkiksi.

Kananmunan paistaminen on itseasiassa mahdollista edellisessä kirjoituksessa mainitsemallani tavalla ja siitä tulikin ihan hyvää, muoto jätti vähän toivomisen varaa, joten on parempi lienee hioa tekniikkaa vielä hieman, ennenkuin tarjoilen kuvallisia todisteita.

Kävin äsken vähän pyörimässä kaupungilla. Kaikki oli ennallaan, paitsi mac-tytöllä ei ollut mäkkiä Waynes Coffeessa ja luin ruotsalaisen sisustuslehden. Jari Sillanpää-maneereilla varustettu vanhempi mies kauhisteli tuoksujen mausteisuutta ja Herkussa sai lettuja ja vaniljakastiketta. Ostin pari maustepurkkia jotka olivat mielestäni aika siistejä ja maistuvatkin varmaan ihan hyvältä. Laitan tähän kuvan seksikkäästä maustehyllystäni. Mukaan tarttui myös Sagaformin kermakko ja sokerikko, joista voisi myös ottaa kuvan, mutta nyt menen tiskaamaan ne käyttökuntoon. Palaan kananmuniin ja muihin juttuihin myöhemmin.

ps. No nyt on tiskattu ja keittiössä siistiä. Laitoin tuon kuvankin tuohon. Paistelin siinä tiskaamisen lomassa taas yhden kananmunan tolla lautas-menetelmällä ja siitä tuli parempi kuin ekasta kun olinkin fiksu ja lämmitin sen lautasen tietty eka, ennen munan rikkomista siihen. Silti tosta jäi vielä jotain puuttumaan. Pitää kokeilla seuraavaksi the real deal, eli keltuainen ja valkuainen erikseen, silloin uskon pääseväni tyydyttävään tulokseen.

pss. Oikeestaan kun pääsin nyt vauhtiin, niin voisin kirjoittaa myös syntymäpäivistäni muutaman sanasen. Mietin tuossa viikonloppuna, että olisi hienoa muutaman viikon päästä syntymäpäivilläni jos olisi kuohuviiniä niissä kaikkein isoimmissa pulloissa mitä löytyy, taitavat olla n. 6l ja pitkäsäärisiä naisia tarjoilemassa sitä, melkeinpä hajareisin sen päällä istuen. Olen hieman epäileväinen tosin, että onko tuo jo porsastelua? Ikävä kyllä suunnitelmana taisivat kariutua Lotto-arvonnassa käyneeseen huonoon onneeni, koska Alko tarjoaa tuossa pullokoossa vain 800e/pullo shampanjaa. Pitkäsäärisiä naisia olisi ehkä hoitunut hieman helpommin, mm. äitini lupautui tulemaan, kuulema jalkoja riittää korkokengissä ihan kiitettävästi...
No huolimatta 6l pullojen puutteesta juhlamenut sneak-peakkina parin viikon sisään täällä ja juhlien jälkeen kuulumiset ja kuvat!

Yours Truly
"Ei mulla muutakaan tekemistä oo kun pyörii keskellä päivää Stockalla"

Ei kommentteja: