maanantai 19. tammikuuta 2009

Velouté Goes Aurora?

Tällä kertaa no fancy shit juoman kanssa, Strongbowta juotiin, kun ei huvittanut heti maanantaista arpoa tallisten makujen ja räjähtävien pullojen kanssa.
Ruokana tonnikalapasta. Kokkailin ekaa kertaa tuolla uudella pro-pannulla, oli kyllä hyvä ja tilavuus aika bueno isompiinkin mättöihin. Kala oli Pirkan yrttimarinoitua lohta ja jätti vähän toivomisen varaa, kohtuuttomasti ruotoja.

Ainekset:
pasta
jauhot+voi+kalaliemi to make velouté + tomaattipyree to make Aurora
Lohta
paprikaa
tomaattisalsa pakastepussi
mausteita

1. Laita pasta tulemaan
2. Tee velouté ja lisää sinne tomaattipyreetä niin käsissäsi on aurora (ja puristit lisää vielä vähän voita) Mausta makusi mukaan. Ite laitoin Nomu herb&tomato pesto-hitusia, spanish rubia ja provincial herbsei ja appelsiinipippuria.
3. Paista lohet ja heittele vihannekset, pakasteet ja tuoreet sekaan.
4. Kaada Aurora kattilastaan pannulle ja sekoittele hyväksi.
5. Laita pastat lautaselle ja lohet päälle. Syö vaikka kuivan siiderin tai hyvän lohelle sopivan valkkarin kanssa.

Ostin tänään asun juhliini ja lainasin kirjastosta herrasmiehen käsikirjan, tulen näyttämään ennen kevättä pankkiirilta, vaikka en todellakaan sellainen ole. Muutenkin ollut tänään ihan hauska päivä. Hakenut mm. skannerin. Voisi jakaa vähän tekijänoikeuksien alaista materiaalia täällä...

Nyt menee musta absintti ja sprite. Huomenna varmaan Veganissimoon maistelemaan lihattomia purilaisia, yritän napata kuvan huomaamatta näyttämättä juntilta ja vetää pienet arvostelut.

Yours Truly
"Aurora why can't I be with you"

Ei kommentteja: