keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Keikkuva kuppi ja puku

Ostin viime vuonna Stockmannin hulluilta päiviltä 6 kpl:n sarjan laseja joita olin pohtinut mielessäni pitkään, hinta 9.99 laadukkaista laseista oli täysin naurettava, joten tartuin tilaisuuteen heti. Kyseessä on Sagaformin "viskilasit" joissa on pieni nyppylä pohjassa, joten ne ovat aina vinossa. Hienon painotuksen ansiosta ne eivät kuitenkaan läikytä tai kaadu, vaan pysyvät aina vinossa, korkeintaan pyörivät vähän pohjansa ympärillä tökätessä. Nuo ovat minusta aika hauskat ja ihmisten ensireaktio niihin on aina huvittava. Koemaistajan äiti mm. luuli vierailullaan, että se meinaa kaatua. Vino lasi myös rikkoo kattauksen kaavaa jotenkin mukavasti antaen modernia fiilistä pöytään.

Lautaset on vaan sitä ikuista Iittalaa musta ja valkoinen teema. Rikoin kerran tuollaisen mustan ja täytyy myöntää, että meinasi aikuiselta mieheltä kyynel tirahtaa poskelle. Täytyi lukea muutamat säkeet Fight Clubista, että pääsin yli siitä järkytyksestä. Näin jälkeenpäin asialle voi jo hieman naureskella, vaikka silloin ei naurattanut. Olenko oikeasti noin syvällä miehisessä pesimisvaistossa?
Ostin halvan puvun jota yritän hyvitellä Ben Shermanin vähän kalliimmalla paidalla ja Selected Hommen silkkisillä solmioilla. Tässä kuitenkin vasta sovittelin ja kokeilin huumorilla pinkin paidan kanssa. Puvun väri siis oikeasti sellainen tumman harmaa.

Tänään tuli lukuisia treffikutsuja kun olin täysissä pukeissa, yksi nainen pyysi siittämään lapsensa, värini ja pituuteni kuulema lupaa hyvää geenien puolesta... ja vanhemmat rouvat katsoivat arvostavasti kun avasin heille ovia. Salkku kädessäni sai minut mielestäni näyttämään investointipankkiirilta, ehkäpä positiiviset mielikuvat joita luon harvoille eläkeläisille investointipankkiireista ovat omassa työssäni hieman helpotukseksi, sitten kun pankkiireista tulee täysin sosiaalisesti hyljeksitty ja työtön roskasakkiryhmä syvän laman myötä.

Yours Truly
"Pinkki korostaa silmiäni eikö?"

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harvemmin tuollaista määrää tai tyyliä niitä treffikutsuja satelee. Mahdoit näyttää hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Annan aina arvostusta herrasmiehestä joka availee ovia ja kantaa kasseja (ja the whole nine yards.) Ranskassa asuessa menee naisena ihan pilalle kun tottuu kaikkeen tuollaiseen ja Suomeen tulo on kuin siilillä lätkisi poskille. Keep up the good work!

Musta ne sagafromin skumppalasit olisivat olleet ihku valinta vesilaseiksi arkeen, mutta niissä on se perhanen värjätty reuna joka perhana ei kestä konepesua :( mitä laatua toi muka on?! kysyis äiti. RIP sagaformin skumppalasit.

Lautasasia sen sijaan jakaa mielipiteeni täysin. Valkoinen teema on mun pet hate ja myisin meidän omat (lahjaksi saatu) ellen tietäisi että mieheni käyttää niitä makaroonilaatikolleen niinä yön pimeinä tunteina kun allekirjoittanut on jossain toisaalla eikä ruokahuolto pelaa. Sen sijaan mustan siunaan ihan kybällä (tosin yleensä asian tarttee vaan olla musta, niin siunaan sen.) Suurin vika arabia/iittala-kamoissa mulle on niiden paksuus ja paino. Sporttaan paljon isoja lautasia, esim arkena käytän eniten V&B Home Elements-pastalautasia joiden halkasija on 30 cm. Isot reunat kikkailulle ja täydellisen kokoinen syvennys.

ps. se sun soijarouhemeiniki oli aikamoinen täyskaato. Vaikka allekirjoittanut edelleenkin omaa traumoija soijan mausta, mun MIEHENI, siis MAAILMAN VAIKEIN MIELLYTETTÄVÄ peräti TYKKÄSI! Tosin korvasin salsan pastakastikkeella ja vaan maustoin mexicana ja sekotin mukaan muutaman munan kiinteyttä antamaan. Anyhoo, big up.

Dr Jerusalem kirjoitti...

Hyvä O

Mukava kuulla, että homma toimi! Ja samaa mieltä noiden lautasien järeydestä, mutta onneks Oven to table ominaisuudet vähän korvaa sitä, oon valmistanut noissa ruokaa silloin kun on ollut tiukat paikat.

Jos itse olisin ostanut, niin olisi valkoiset jääneet ehkä hankkimatta. Mutta siihen aikaan oli mustan teeman valmistus lopetettu ja syvää lautasta ei ollut saatavilla. Nyt sitä taas saisi...

Mulla ei oo pesukonetta niin voin käyttää kaikkia epäilyttäviä astioita jotka tykkää levitä koneessa.

Anonyymi kirjoitti...

Syvä lautanen on teema-sarjan helmi. Saat anteeksi. Mulla menee sen lisäksi läpi myös puolisyvä Koko, keskikokoinen ja laakea versio. Laakea Koko on mun toinen arkiklassikko, tosin aina kitisen ja valitan miehelleni kun ne on niin painavia ja isoja ja YHYY ITKU.
Ja siis kuten mainitsitkin, näiden kaikkien UPEA puoli: oven to table. Käytän varmaan enemmän just tässä tarkoituksessa kuin tarjoiluun (mun pienessä köökissäni mitään tilaa padoille ja uuniastioille ole.)

Anonyymi kirjoitti...

mä taidan kanssa käydä hakemassa parit noita, tartten viskilasit. joo, mulla on iittalan kartiota harmaana LOL. Tartten näemmä myös samppanja/viinilasit. Pitää tsekata tuo sagaform