perjantai 23. tammikuuta 2009

Guerilla suosittelu ja juhlat

Eka setti Cremé Carameleja valmiina ja aika onnistuneen näköistä jälkeä. Huomisista juhlista tulee varmasti mukavat. Suurin väsäys ohi, huomenna enää aprikoosi-lateharvestedchardonnay hilloke niin on kaikki ns. yritystä vaativat jutut tehty. Sitten se on vaan walk in the park.

Sairaan kuuma tuolla keittiössä kun pelleilen kaikkien vesihauteiden yms. kanssa. Oman osansa kämpän lämpöön antaa vessassa hurraava kuivuri... Huh huh!

Pyörin tänään erään rahvaan suosiman automarketin Alkossa ja kyselin Vogan kuoharin saatavuutta Suomesta, se pullo on niin hieno, että ostaisin sen, vaikka tavara maistuisi vuohen kuselta, ilmaisin tämän myyjälle joka ei oikein ollut menossa mukana, vaan aukoi päätään siitä, miten se Vogan punkku-pullokin on vaan yks shamppoopullo lisää, sanoin sille, että se on saanut kansainvälisessä mediassa 87 pistettä, eli ei ihan paskasti shamppooksi... Painu varastoon murisemaan aika, Vogan kuoharin saatavuudesta en tullut yhtään viisaammaksi.

Päädyin sitten suosittelemaan Ballet Demi-Seciä yhdelle iäkkäälle pariskunnalle jolla oli kamala kuoharin valitsemisongelma, päätin puuttua tilanteeseen kun Elyseumin kaulaa tavoitteli rouvan käsi. Ballet oli sitä paitsi vielä halvempikin ja takuulla parempi... Alkoivatkin sitten ulista jotain, että: "TÄTÄ MEILLÄ OLI UUTENA VUOTENAKIN, TÄÄ ME OTETAAN, Kiitos sinulle!"... Sain tarpeeksi kys. mestasta, nappasin messiin piccolo-pullon Fresitaa koemaistajalle, että sekin saa huomenna suunsa mukaista kuohuvaa ja liukenin paikalta.
Matkalla kotiin ajattelin, että jos tekisi vanhanaikaisen laatikkoansan narusta ja kepistä, käyttäen syöttinä fresitaa, niin pyydystäisi varmaan paljon 15-16vee lihaa.

Guerilla-suosittelu on kyllä Alkossa hengailussa paras past-time, siellä on usein porukka ihan hukassa siitä mitä haluaa juoda, oon monesti neuvonut mimmeille booliohjeita yms. Nuoret ei tykkää pahalla yleensä, mutta Suomi-meininkiä on just semmonen, että tyypit ottaa joskus itseensä kun muka puuttuu niiden asioihin. Hoh hoijaa, sori kun yritin auttaa! Jos ei haluu sitä apua, niin ei ehkä kantsi miettii kovaan ääneen "MITÄ VITTUU ME OTETAAN TÄN PIHVIN KAA"

ps. Annan teille vapaaehtoisen tehtävän, suositelkaa ens kerralla kun Alkossa tulee semmonen tilanne, jollekulle jotain juomaa. Kertokaa miten se tyyppi reagoi, ok?

Yours Truly
Guerilla suosittelija Jerusalem

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä pointti toi suosittelu. mä tein kerran saman tuoksuosastolla kun joku rouvapariskunta etsi tuoksua toisen pojalle, valitteli kovaan ääneen ja oli ostamassa Bossia.