perjantai 23. tammikuuta 2009

For O via Hole-feed


Tää menee lähinnä O:lle koska se tietää mistä on kysymys.
Kuva tuosta naisesta otettu kesken session, tossa on nyt värit ja kaikki, mutta laitan parempia kuvia joskus myöhemmin. Enää toinen nainen ja taustat, niin full-sleeve tatuointini on valmis. Tuossa ylemmässä kuvassa on aika huonosti esitettynä sleeven-yläosa. Nainen on vähän kaunisteltu sarjakuvasta, koska vanhan näköisen alkoholistin tatuoiminen itseensä ei ole kovinkaan herrasmiehen veto. Mutta kyllä sen kokonaisuutena tunnistaa, etenkin kun siihen tulee vielä se toinen, niin konseptit on hyvin selvillä, ne tietää kenen pitää tietää.

Mun vessa failaa kohtuu eeppisesti, siellä on hillitön kuivuri ja suihkuttelut on parempi hoitaa jossain muualla. Harmittaa.

Pitää vähän katsella mitä tänään söisi, ei ole nyt taas muutamaan päivään tullut valmistettua mitään, eilen oli pimeät kiireet kun oli "salongille" aika ja illalla koemaistajan fashion show.

Kohta lähden ruokaostoksille, hakemaan parit viimeiset puuttuvat lenkit juhlamenun valmisteluihin ja tän päivän herkut.

ps. Otin päivän ekan rommikolan 9.00 sharp.

Yours Truly
Tatuoitu sika

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja voit aina lohduttautuu et Channonii ei tartte muokkaa kun se on valmiiksi muodollisesti pätevä! Mut kovan näköstä kamaa sulla sleevessä, arvostan! Meidän perheessä ollaan enemmän horimono-linjalla, mut jos sarjisaiheista olis pitänyt valita oltas varmasti päädytty samaan kuin sinä.

Harmi ettei asuta samassa kaupungissa, tahtoisin niin bongata ton baarissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Koska muuten sulla on koko setti valmis? Meitsi vois vaatia kuvia sillon :)