lauantai 10. tammikuuta 2009

Lohta kuorrutettuna juustolla

Näsikadun Alfie toivoi vähän muunlaista ulkoasua kun ei sovi aiheeseen tämä tumma meininki. No kuitenkaan en noiden värien kanssa pelleilyn jälkeen pystynyt ainakaan vielä luopumaan mustasta taustasta se luo hyvät kontrastit huonojen kuvieni kanssa, joten muutin tekstivärejä vain hempeämpään.

Tässä kuitenkin tomaattipasta ja pippurijuustolla kuorrutettu lohifilee.

Ainekset:
Lohifileitä (tuore tai pakaste)
Pastaa (Ruispasta)
Mustapekka pippurituorejuusto
Yrttinen tomaattimurska

1. Keitä pasta asianmukaisesti
2. Aloita samaan aikaan lohifileiden kypsennys pannulla, käytä vaikka sitruunaöljyä.
3. Jahka pasta on kypsä, heitä vedet pois lävikön avulla ja heruttele sekaan tomaattimurska ja mausteet.
4. Kun lohifilee on kypsä, ota mustastapekasta paloja ja hiero fileiden pintaan, niin että se sulaa kauniiksi pinnaksi fileen päälle.
5. Pistä tomaattipastaa lautaselle ja asettele filee enemmin tai vähemmin nätisti päälle.

Tarjoile vaikkapa taas jonkun kuivan valkkarin kanssa tai jos et tissuttele viikolla, niin San Pellegrino on ihan hyvä vaihtoehto myös.

Taidan mennä tästä suihkuun hieromaan itseäni Hugo Bossin Energise suihkugeelillä. Hmm...

Yours Truly
Poissonnier

Ei kommentteja: