
Tässä kuitenkin tomaattipasta ja pippurijuustolla kuorrutettu lohifilee.
Ainekset:
Lohifileitä (tuore tai pakaste)
Pastaa (Ruispasta)
Mustapekka pippurituorejuusto
Yrttinen tomaattimurska
1. Keitä pasta asianmukaisesti
2. Aloita samaan aikaan lohifileiden kypsennys pannulla, käytä vaikka sitruunaöljyä.
3. Jahka pasta on kypsä, heitä vedet pois lävikön avulla ja heruttele sekaan tomaattimurska ja mausteet.
4. Kun lohifilee on kypsä, ota mustastapekasta paloja ja hiero fileiden pintaan, niin että se sulaa kauniiksi pinnaksi fileen päälle.
5. Pistä tomaattipastaa lautaselle ja asettele filee enemmin tai vähemmin nätisti päälle.
Tarjoile vaikkapa taas jonkun kuivan valkkarin kanssa tai jos et tissuttele viikolla, niin San Pellegrino on ihan hyvä vaihtoehto myös.
Taidan mennä tästä suihkuun hieromaan itseäni Hugo Bossin Energise suihkugeelillä. Hmm...
Yours Truly
Poissonnier
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti