tiistai 6. tammikuuta 2009

Nopeita herkkuja

Kuvassa sitruunaöljyssä paistettuja päärynän palasia, pala porkkanaleipää joka on paistettu päärynöistä irronneessa mehussa, kermavaahtoa ja kookoshiutaleita. Hyvää ja nopeaa.

Nyt itse asiaan eli: Suomen ja etenkin Tampereen kiinalaiset ravintot ovat epäilyttäviä paikkoja suurimmaksi osaksi. Hämmentävintä on jälkiruokana tarjottava friteerattu banaani ja jäätelö. Itse en juurikaan jaksa sen tasoisen jälkiruuan takia edes vaivautua, joten jätän friteeraamisen niille jotka jaksavat. Allaolevassa kuvassa on sitruunaöljyssä pehmeäksi paistettuja banaaneja, kookoshiutaleita ja loraus kinuskikastiketta. Valmistusaika ehkä 5-7 minuuttia. Toimii myös ilman kinuskikastiketta tai vaikkapa jäätelön kanssa. Parempaa kuin karkki.
Seuraavassa tekstissä käsittelemme oikeaa jälkiruokaa, jonka tekemisessä on jopa vaiheita ja johon on mahdollista kirjoittaa reseptikin.

Yours truly
Golden Unicorn Lotus Rose Saigon

Ei kommentteja: