keskiviikko 21. tammikuuta 2009

VOSS vs. VOGA

Minun tuleva uusi ghetto-koristeeni hohtavan VOSS-pullon viereen on oleva hohtava VOGA-pullo. Minun mielestäni noiden yhdennäköisyys on jo sen verran hämmentävä, että itse antaisin VOSS:n edustajana lakimiehieni jo vähän tutkia asiaa... Punaviiniä kuitenkin hämmentävässä pakkauksessa. Tuon muovisen sylinterikorkin alla on ihan oikea korkki ja hintakin oli sen jonkun 9e, eli mahdollisuudet ovat, että tuo on jopa ihan juotavaa viiniä.
Nuo Vogan-sivut ovat muuten minun mielestäni juuri semmoiset kunnon mulkun suunnittelemat, joiden on tarkoitus tuolla design-eroottisella ilmapiirillään tarkoitus vedota kaikenmaailman AD, Copywriter, trendikkäisiin nuoriin misuihin etc. ja tietysti kunnon design-runkkareihin (kuten minuun)... Ihan ällöttää. Raportoin teille kuitenkin, että oliko hyvää viiniä ja tyydyn harmittelemaan, että Alko otti valikoimiinsa vain tuon punaisen, tuo kuohuviinin pullo on nimittäin VIILEÄ.

Törmäsin tuohon pulloon iltaisella fiilistelykierroksellani, kävin poistaa myös yrttigoudan juhlien goudasalaattia varten. Ainesten hankinta alkaa olla hanskassa. Pari luomusitruunaa, salaatteja ja munia ja maitoa enää.

Tänään en oo syönyt juuri mitään hyvää. Ainoastaan Carr'sin Cracked Pepper juustokeksejä ja Oltermannia. Pikkusisko valkosipulijuusto loppui eilen illalla, mutta ihan hyviä ne ovat perusjuustonkin kanssa.


Yours Truly
"Love is in the kitchen with a culinary eye"

Ei kommentteja: