perjantai 16. tammikuuta 2009

Suprême Sauce ja pakastekala

Tein tänään kermaista kastiketta kala-velouté pohjasta, kai tuota voisi Suprême kastikkeeksikin kutsua, maustoin sitä Spanish nomulla, appelsiinipippurilla ja valkosipulilla. Tuli ihan hyvä kastike, near perfect, mutta koostumus olisi saanut olla ehkä vähän juoksevampi. Eli pitää olla tarkempi ensi kerralla. Tuo kala on joku uunisei jossa on juustoa sisällä, pakaste-altaasta, ei mikään gourmet-herkku... En vaan jaksanut panostaa yhtään. Muusin tein sentään alusta loppuun itse, ostelin tänään vähän uusia välineitä keittiöön, jykevää teräs välineistöä lähinnä, mm. perunasurvimen.

Tuossa kastikekannu joka lähti keittiötarvike kierroksella mukaan heräteostoksena halvan hintansa takia. En jaksa kirjoitella mitään reseptejä tällä kertaa, koska tuo kastikkeen väsääminen käy edellisistä kirjoituksista ilmi ja kaikki nyt osaavat muusin tehdä ja ostaa tuollaista epäilyttävää pakastekalaa.

Mut nyt juon tota hyvää kaakaota ja mietin vielä sitä juhlamenun viimeistä komponenttia, se on ihan kielen päällä...

Yours Truly
Väsynyt Saucier

Ei kommentteja: