keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Pannacotta Revisited

Väsäsin tossa yks ilta kymmenen aikoihin kotiin tultuani ihan kokeilumielessä kaks settiä pannacottaa. Tai oikeestaan eka satsi oli syömismielessä. Sen tein samalla reseptillä ku tuolla aiemmin on tehty. Sit aattelin, et ois fiiliksii tehdä semmoinen kumottavaa mallia oleva. Sehän onnistuu kuin laittaa tuohon samaan reseptiin kaksi (2) liivatelehteä. Tein ton setin semmoseen mukiin, ja siitähän tuli semmonen jellydildon oloinen hytkyvä torni, not good!

Yllä on pala jonka leikkasin tosta tornista, se on ihan hyvän kokoinen. Pitää ens kerralla tehdä noita johonkin pienempään vuokaan. Vaikkapa muffinsivuokaan, saa tehtyä tarvittaessa 12 pientä sinne. Sitten laitan noi nätisti lautaselle ja laitan ne uimaan toiseen kastikkeeseen ja koristelen päältä huiskimalla toisella kastikkeella. (O autto tän mielikuvan kaa snadisti)

Yleisesti ottaen mun homma on lähtenyt ihan hanskasta, syön vaan ravintoloissa ja epäilyttävissä paikoissa joita en jaksa ees blogata, koska oon niin kiireessä. Tänäänkin tein sitten syystä X epäilyttävää wokkia joka oli vissiin kohtuu pahaa kun koemaistajakin irvisteli. Masentaa lievästi tää koko kuvio.

ps. Ens kerralla vähän vielä ravintoloista. Pelottaa kyllä kirjoittaa koska tarjoilija bongasi meikän kuvaamasta ja iski heti tiukat kysymykset tiskiin, että mihin blogaan. Käski se kyl pysyä totuudessa kirjoittamisessa, eikä se ookkaan kyseisen mestan kohdalla kovin vaikeaa, koska ruoka oli taas aivan loistavaa, mut siitä lisää myöhemmin.

Yours Truly
Glacier Jerusalem

1 kommentti:

Pahalapsi kirjoitti...

Hahaha! :D Tuo JELLYDILDO on kyllä kieltämättä paras termi kuvaamaan juurikin ns. liian hyytynyttä pannacottaa.. Ite tein JUURI TÄNÄÄN kaksi (2) ;) kokeiluversiota valkosuklaapannacotasta . . . Ekan satsin tein koulun ohjeen mukaan kahella (2) liivatteella ja toisen satsin onneksi (thank god) yhdellä (1) liivatteella. Ensimmäinen satsi olikin ylläri, ylläri juuri tuota syötävää jellydildoa ja jälkimmäinen täydellistä, täyteläistä ja hyvää.. Tuosta kahden liivatteen syötävästä valkosuklaapannacotasta tuli poikaystävällä joku ihme assosiaatio voihin, kun värikin oli suklaan ansiosta vähän vaaleankellertävä.
Hirveesti kermaa ainakin tuohon miun ohjeeseen tuli, ja aika vähän sitä ite tuotosta! Puoli litraa kermaa ja n.5 annosta pannacottaa?!