maanantai 30. maaliskuuta 2009

Frankly, I give no shit

Frankly, Ei paljon pahaa sanottavaa. Alkuruoka oli kohtuullisen tuhti, todella maistuva kuitenkin, ehkä mun makuun hintaa ja kokoa ois alkuruuaksi voinut silti hieman tiputtaa, mutta tällaisenaan erittäin kohtuullinen setti kuitenkin. Alkuruokaa venatessa sain pöytään leipäkorin ja oliivitahnaa, maistuvaa.

SERRANOKINKKUUN KÄÄRITTYÄ POROTARTARIA 8.80
Smetanalla ja sipulilla höystettyä kylmäsavuporoa serranokinkkuun käärittynä sekä
marinoitua punasipulia ja salaattia.
VALKOSIPULIHÄRKÄÄ 19.80
Parasta häränfileetä tuhdisti valkosipulilla maustettuna punaviinikastikkeessa sekä valkosipulivoita.

Lasi Jacobs Creek Shirazia 4,50e.


Pihvin kaverina oli valkosipuliperunat jotka tuotiin pöytään erillisiessä kipossa. Niissä piilikin ainut valittamisen aihe, parista olivat reunat palaneet sen verta ikävästi, että jouduin sylkemään takaisin kippoonsa. Pihvin paistoaste medium, kastike erinomaista. Viimeisiä kastiketilkkoja pihvin kanssa suuhun vietäessä alkoi vuoron lähes itkettää ja naurattaa kun maut tanssivat suussa. Viereisessä pöydässä ei toivottavasti kiinnitetty liikaa huomiota mun ilveilyyn.

Viinien hinnat oli kohtuuksissa. Rehellisesti ottaen ei puhuta mistään todella laadukkaista viineistä, mutta tollaisista mitä on mukava ja helppo juoda ruuan kanssa. Hintakerroin oli ainakin pulloittain ton punaisen Jacobin kaa kolmosen pintaan, eli 28e pullo. Voisin pitää jopa asiallisena näinkin hienolle ravintolalle.

All in All. Palvelu oli ystävällistä, samaan aikaan kun olin lopettelemassa ravintolaan tuli kohtuu mehevän kokoinen seurue joka jutteli useammalla kuin yhdellä kielellä, joten saattoi hieman vaikuttaa lopussa saamani palvelun tahtiin, aika ripeästi hoidettiin laskun maksatus. En mä silti valita, muuten pidettiin hyvää huolta aterian ajan ja eipä mulla mitään tarvetta ollut tarjoilijan kaa jäädä chättää smalltalkia laskun maksun yhteydessä.

ps. Oli kohtuullisen mukava sunnuntai illallinen. Yövuoron aiheuttama hapokkuus nosteli makuja vielä pitkin iltaa suuhun kotona, joten makua sain todellakin koko rahalla. Oli kiva syödä kunnolla lihaa pitkästä aikaa.

Yours Truly
Dr J jonka pitäs tehdä enempi ruokaa ite taas.

Ei kommentteja: