maanantai 9. maaliskuuta 2009

Maruseki vs. Norimaru



Tiukka matsi, ehkä, ei oikeastaan. Tossa yllä Norimarun annos. 7e keitto ja ton verran sushii. Täyttävät setit oli, siitä annan pisteet. Toisaalta se on myös tän annoksen huono puoli, noi makit, kuten kuvasta näkyy, on aika selkeesti tehty jostain puuroriisin tapaisesta ja on isompia kuin keskivertoihmisen suu. Onneks mulla on kokemusta aikuisviihdealalta ja mun suu venyy aika huikeisiin mittoihin.

Lohesta kuitenkin annettava täydet pisteet, ihan priimatavaraa. Sitä vaan on kyseisen annoksen hintaan nähden aika vähän. Toinen kiitosta ansaitseva asia on erinomainen ja paljon sattumia omaava misokeitto.
Letkeästä palvelusta myös plussaa. Olen joskus ottanut täältä kotiin annoksia ja saanut syödä valmistumista odotellessa ilmaista misoa, sekä saanut ylimääräisiä makeja mukaan.

Kuitenkin, en keksi montaakaan syytä mennä tänne, koska maruseki on vain kivenheiton päässä. Jos kuitenkin tykkäät ehkä henkilökohtaisemmasta palvelusta ja rappioromanttisesta lonely-city fiiliksestä joka tulee kuin istut sushibaarin tiskillä yksin, niin tämä voisi olla sulle ihan ok.
(Tosin lonely-city fiiliksen luominen on vähän vaikeaa, koska tää on auki vaan kuuteen ja kauppahallin mummot ei ihan vastaa Blade Runnermaista ihmisvilinää, eikä sisällä sada!)

ps. Maruseki seuraavassa kirjoituksessa sit.

Yours Truly
Pikkusen pettynyt Dr J

Ei kommentteja: