Ravintolatrendi joka on rantautumassa myös kotikeittiöihin asettelussa on laittaa lautasen pohjalle jotakin ja kaataa päälle keittoa. Tai fuck it. Se oli trendi ehkä joskus, mut ei se kait enää. Kokeilin kuitenkin asiaa ja ok.
Laitoin vähän lohta sosekeiton alle piiloon. Näyttäs ehkä hauskemmalta, jos ei söisi nälkäänsä, sillain, että se "piilotettu" juttu näkyisi vielä sieltä keiton alta.
Oon tosi väsynyt, hommia rästissä, palkkatöitä ja loottia pukkaa ovista ja ikkunoista, miten saan tän kierteen katkeemaan ja milloin kerkeen tehdä ruokaa.
(Tänään tosin tein, mut niistä lisää silloin kun ei oo valkkaripullo pohjilla vaikuttamassa)
Olin iloissani havaitessani, että Näsikadulta kajahtaa taas. Pitääkin käydä heti nuuskuttamassa Lagerfeldin Karloksen uudet tuoksut, sopis hyvin mun finanssistrategioihin kun hyödynnän ahkerasti Waynesin 10-tarjoustakin.
Yours Truly
Marenkia uunissa niiku.
perjantai 20. maaliskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti