keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

4 Vuoden aikaa ja ystävällinen ranskalainen

Myönnän, että kusetin O:ta tänään aamul ku sanoin, ettei pysty venyy ranskalaiseen.. Venyin kuitenkin, joskus nää päätökset pitää tehdä sydämellä eikä kiireellä tai lompakolla. Tein päätöksen tasan sillä hetkellä kun jalkani koskettivat hämeenkatua noustessani bussista.

Kävin tänään tutustumassa erään nuorten aikuisten laifstyle-ilmaisjakelulehdenkin lukijaäänestyksessä pärjänneeseen ravintolaan 4 Vuodenaikaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että hintaansa nähden puhutaan kyllä överi-hyvästä ravintolasta. Päivän menu vaihtelee ja vakiona on mm. etanoita, ranskalaista kalakeittoa, pihviä yms.

Tarjoilija oli ystävällinen ranskalainen, näky johon ei ole päässyt tottumaan. Ruokailuseurana 13.00 aikoihin oli vain pari tyyppiä, arvoistani liikemies seuraa. Ruuat saa tosin myös messiin, jos on hoppu tai ei sovi istumaan.
Mun annos oli paistettua lohta, perunapinaatti-vuokaa ja rapukastiketta, joista etenkin viimeinen oli niin täydellistä, että hinta 9,40 maksoi itsensä elämyksenä takaisin helposti. Kalakeitto on kuulema myös kohtuu legendaarista, Alanya-Barin tummakutrinen omistajakin näkyi tänään siemailemassa kyseistä herkkua viereisessä pöydässä.

Ei pysty muuta kuin suosittelee!

Tänään oli ihan siisti päivä.

Yours Truly
Ravintola kriitikko J

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Merci et à la prochaine...