lauantai 14. maaliskuuta 2009

Neljä Vuoden aikaa Revisited part 1

Ok. Kuvissa näkyvä kokonaisuus 9,40. Salaatti näyttää aika basic-kamalta ja tokihan se sitä onkin, mutta siinä päällä kiiltelevä kastike on yksinkertaisuudessaan mainiota tavaraa. Mielelläänhän tuota syö pääherkkua odotellessa. Tarjoilu oli tällä kertaa vähän hektisempää kuin viimeksi, mutta olin liikkeelläkin vilkkaampaan aikaan. En mä missään nimessä sitä silti huonoksi väitä, ystävällisiä oltiin edelleenkin! Jäin itseasiassa kuten mainitsin, kiinni tosta ruokien kuvaamisesta ja sain kehotuksen kirjoittaa totuudenmukaisesti, käsittääkseni tarjoilija on myös ravintoloitsija.
Pääruoka, aurajuustohärkää ja olisiko ollut pilaf-riisiä? Vähän tätä tarkoitin tuossa haasteessani riisiruokien näyttävyydestä ja houkuttelevuudesta. Olin suoraan sanottuna hiukan ennakkoon pettynyt, kun sain annoksen eteeni, se ei oikein houkuttanut mua. Maistettuani piti tietysti vetää häpeälliset ennakkoluuloni takaisin, maussa ei todellakaan ollut mitään valittamista. Tietysti jos ei tykkäis aurojuustosta, niin saattaisi olla, mutta itselleni toimi ainakin tässä annoksessa todella hyvin.

9,40e on millä tahansa standardilla tästäkin annoksesta varsin käypä hinta, jopa edullinen. Jos pitäisi edelliseen lohiannokseen verrata, niin se voitti kyllä kokonaisuutena, mutta härkäpadan ja paistetun lohen vertaaminen ei varmaankaan loppupeleissä ole mitenkään kovin reilua.

Paikkahan oli tietysti Kauppahallin Neljä Vuodenaikaa.

Yours Truly
Kroonisesta ajanpuutteesta kärsivä Dr J

Ei kommentteja: