sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Hävytöntä paskaa ja muotibloggareita

Pol Remy... Hyi saatana. Ei paljon muuta voi sanoa. Aivan luokatonta kiljua. Samaan hintaan saa huomattavasti siedettävämpää kamaa ja parilla eurolla enemmän jopa erittäin maistuvaa tavaraa. Kiroan päivän jolloin maistoin kyseistä tuotetta, enkä pysty oikeuttamaan sen ostamista muuta kuin euroopassa, jossa hinta lähentelee 6,20e sijaan 0,90e. Silloinkin sitä voi vaan suihkutella ympäriinsä ja kuvitella miltä Räikkösen Kimistä tuntuu. Ikinä ei ole Ranskasta tullut tietooni mitään näin hirveää, huivijupakat, lähiömellakointi ja Peugeutitkin tuntuvat aika kevyeltä kamalta tähän verrattuna.

Nyt on onneksi kaapissa odottelemassa oletettavasti ihan hyvää Cavaa. Vintage 2005 Vallformosa. Täysin kuiva. Pitää toivoa vaan, että pullossa on silti nestettä eikä tomua. (rumpufilli, tsädäpum)

Huomasin blogilistalla, että Moumou oli linkitetyimpien kärjessä melkeinpä. Itse en muista kyseistä blogia linkittäneeni, mutta olen tainnut siellä kerran buffata Garconia kommenteissa, jos joku herkkäuskoinen muotimimmi sattuisi vaikka klikkaamaan. Lukijamääristäni päätellen näin ei ole kuitenkaan käynyt ainakaan kovin montaa kertaa.

Muutenkin luetuimpien huipulla keikkuu lähinnä fäshöniin liittyvää kamaa, täytynee siis vaihtaa alaa varmaan itsekkin, vaikka ei mulle kyllä niin tärkeetä oo se lukijoiden määrä, kuin laatu, joka on tällä hetkellä erinomainen! Mulla ois yks ässä hihassa tosin jolla sais vähän kyseenalaista huomiota ja saleen lukijamäärät ponnahtais, mut Natural Harvestin reseptejen toisintaminen ois vaan lähinnä säälittävän provoo.

ps. Sain tänään tosi jännän yllätyslahjan, tuli niin puun takaa, että en osannut olla edes oikealla tavalla kiitollisen oloinen, vaikka olenkin läpeensä kiitollinen.

Liittyy ruuanlaittoon, on äärimmäisen siisti, omaa 15 vuoden takuun ja tulee lahden takaa. Kerron siitä myöhemmin lisää, mutta keskittäkää ajatuksenne munakaslettuja ja blinejä. Kuulen venäläishenkisten vodkailtamien kutsun.

Ai hemmetti. Kielen syöminen! Nyt pitäs ryhdistäytyy ja kutsuu "jätkät" koolle.

Yours Truly
Dr J on Night time helpline

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jännä tuo naisten fäshönblogisetti. ne on vielä kaikki ainakin mun mielestä ihan samanlaisia. tosin on olemassa riski etten vaan tajua :(

Vintage Girl kirjoitti...

Pol Rémy sucks, kuten yleensäkin halpa kuohuviini. Oletko kokeillut luxembourgilaista Bernard Massard kuohuviiniä. Hinta-laatusuhde un vrai coup de coeur ...

Dr Jerusalem kirjoitti...

En ole. Mun vammaisuus rajoittaa kuoharit lähinnä cremant ja cava luokiteltuihin ja tietysti shampanjoihin, mut jonkun muun rahal.

Mut suosituksella menee ehkä toikin, ei kuitenkaan oo liian kaukana ranskasta.