keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

4 Vuoden aikaa Revisited Part 2

Mulla on vielä yhdestä käynnistä kuvat purkamatta, mut alan hiljalleen olla vakuuttunut, että Neljä Vuodenaikaa on todellakin Tampereen tasokkain lounasmesta. Se fiilis ja palvelu on vaan jotain siistiä ja päivittäin vaihtuvat menut pitää mielenkiinnon yllä. 9,40 ei myöskään ole siitä ns. peruslounaasta mikään paha hinta.

Tää on neljästä syömästäni lounaasta ehkä heikoin, mut silti aika vahva. Edellinen aurajuustohärkä kärsi vähän rumasta ulkonäöstä, tällä ei ollut sellaisia ongelmia, mut jauhelihapihvi on aina jauhelihapihvi, vaikka sen tekis kuinka hyvin.

Annoksena siis jauhelihapihvi, lohkopaistinperunoita ja sienikastiketta. Sienikastike oli etenkin erinomaista. Vatsa tuli myös huolella täyteen.

ps.
Tiedostan, et on hemmetin tylsää lukee läppää samasta ravintolasta uudestaan ja uudestaan, mut jossain mun on herkulliset lounaani syötävä. Annan teille tehtävän, menkää ite syömään joskus lounaanne tänne sen normivaihtoehtonne sijaan, sanokaa miellyttävälle omistajalle/tarjoilijalle terveisiä Garcon de Cuisinen sälliltä. (Jos vaik saisin sovittuu jonkun Ad-diilin jota kautta pääsisin käsiks erikoispalveluun ja entistä halvempiin safkoihin)

Yours Truly
Dr J

Ei kommentteja: