sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Sangria, Voga ja Markiisi ja vissiin omena martini.


Koemaistaja teki eilen tomaattilinssikeittoa ja tuhottiin sen seurana aiemmin mainittua Voga Quatroa. Hyvä viini, saattaa tehdä comebackin viinilistalla. Sopii vielä hintahaarukkaan ja pullo kääntää katseet. Keittiöpoju tosin sanoi jatkoilla, että on sen makuun liian päällekäyvä, vaatis pihvin. No kuitenkin. Lähdettiin sitten illalla käymään vähän tuolla ulkona.

Käytiin Out of Juicessa vetämässä Sangria-kannu, joka ei ollut kyllä niin hyvää kun se mitä itse tehdään ja ei niinkään hyvää kuin tuolla viimeks, ovat muuttaneet koostumusta, konnat. Piti kuitenkin tehdä liikkeitä vähän toiseen suuntaan koska illan musiikkitarjonta ei vastannut ihan käsitettyä ainakaan siinä vaiheessa iltaa, oli vähän turhan hoppipainotteista tavaraa. Ei se vielä alkuillasta harmittanut, mutta olis varmaan toisen kannun jälkeen jo harmittanut.

Siirtyminen kohti Europaa, jossa oli joku lievästi epäilyttävä ilmainen keikka, joten se oli täynnä kuin ns. turusen pyssy. Shakaali naapurissa ei kuitenkaan pettänyt vaan oli yhtä tyhjä kuin aina ennenkin. Huhut kuolemastani osoittautuivat samalla reissulla baarihenkilökunnalle virheellisiksi ja henkiinheräämistäni juhlittiin mielestäni varsin asiallisilla alennuksilla mm. omenamartinista. Kahvikone joka tekee kohtuu heikkoa kahvia oli rikki, joten mimmeillekkin piti juottaa punaviiniä kun ei voinut kaakaota tarjota. Meh.

Lähdettiin kuitenkin keittiöpojan, mimmi ykkösen, mimmi kakkosen (aka koemaistaja) ja appelsiinin tuoksuisen hurmurin kanssa meille jo ennen puolta yötä. Täällä avattiin sitten tuo Marques Monistrol ja olihan se ihan hyvää Cavaa hintaansa nähden, olisi kaivannut ehkä kalaa ystäväkseen, mutta mun mahdollisuudet hankkia sashimia napsauttamalla sormia, keskellä yötä on lievästi rajalliset. Myönnän sen ja pyrin korjaa tän homman seuraavaa kertaa varten, paitsi silloin ei oo halpaa Cavaa vaan Laurent Perrierii.

Keittiöpoika sai maistaakseen ton aiemmin blogatun papukeiton jämiäkin ja diggas kyl, oltiin kyl yhtä mieltä siitä, että lihaa ois voinut olla paistetun chorizon muodossa ja ehkä tekstuuriks vähän sipulia slaissattuna sekaan. Keittiöpoika ja mimmi yks häipyivät "Kirkkokadulta" kahden jälkeen, appelsiinin tuoksuinen hurmuri nukkui sohvalla aamuun asti ja hipsi vähin äänin kotiin.

Ihan mukava ilta, ei liikaa melua ja ihan hyviä juomia, mukavaa chättii ja chitterii. Uudestaan ehkä joskus, mutta sashimin kanssa, vaikka se alkaa ehkä olla jo vähän laskussa noin niinku trendejä ajatellen?

ps. Shakaali petti kyllä, ainut kuohari listalla Elysion no.1 ja 21e pullo. Aika kova kerroin, jäi siis juomatta, ylläri! Mintut oli myös tähän aikaan vuodesta vähän kiven alla, eli mojitot jäi juomatta myös.

Yours Truly
"Jatkot alkaa 24.oo, vanhuus ei vissiin tule yksin"

Ei kommentteja: