keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Punaista kalaa ja Staran tekemä kahvi

Kävin eilen Marusekissa vähän kalaisella lounaalla. Kymmenisen siivua pelkkää lohi-sashimia. Oli aivan mahtavaa. Yks setti on muistaakseni 3.80e, tossa on kaks. Oli ihan eksoottinen nainen tarjoilemassa. Pienet puutteet suomenkielessä korvaantuivat kyllä tuhannesti ystävällisellä asenteella ja söpöllä habituksella. Lisää tämmöstä palveluu. Pitää varmaan joskus illallishommissa vetää sitten jotain muitakin kaloja sashimina, mutta lounaaks ei viitti jotain tonnikalaa 7e/5 siivua. No thanks.
Jälkkäriks kävin vetää tommosta tyttöjen kahvii ja mansikka-vadelma-juustopiirakkaa. Oli mystistä porukkaa taas Väinössä... Kaikki muut asiakkaat sai jonkun paikassa olleen törkeellä letillä varustetun harkkarin sinkun, mutta mut jätettiin ilman. Ehkä ne arvas, etten kuitenkaan ois digannut siitä... ja olivat varmaan oikeessa. Mutta jos siitä joskus tulee kuuluisa, niin voin kuitenkin kehuu, että se laitto noi kermat tohon mimmikahvin päälle.

Nyt on vähän iltaisin kiireitä eräistä duuneihin liittyvistä syistä, pitää katsoa jos keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kerkeis päivisin duunata jotain ruokaa. Nyt pari yötä töissä ja sitten jatkuu taas semmoset jutut jotka työllistää aika tehokkaasti iltaisin.

Alan vakavasti kallistua sille kannalle, että Edu vois olla perjantaina ihan hyvä suunnitelma. Pitää laittaa pitkähihainen päälle, että voi paljastaa, muttei itse paljastua.

ps. Laitoin äsken suklaapiirakan uuniin. Aattelin, että vois tänään panostaa ainakin jälkiruokapuoleen sen verran, että semmosta on. Kun pääruoka on vielä vähän hakusessa.

Yours Truly
Sashimi Superhero

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää on mun uus lempiblogi

Dr Jerusalem kirjoitti...

Mukava tietää. Olen imarreltu.