sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Perjaintain feidaukset

Tässä yhden aamun eväät kun lopetin perjantai aamuna aiemmin kuvailemani epäilyttävät yöpuuhat. Piti odotella Alkon aukeamista, että sain kuoharia sorbettiin ja kahvit -50%, joten miksipä ei ajattelin. Aattelin, että kaipaan vähän hemmotteluu ja vedin tyttökahvin. Stara ei ollut tällä kertaa laittaas kermaa, mutta ihan pehmeet oli silti. Croisant oli vähän epäilyttävästi rullattu, koska ytimessä oli snadi kohta jossa oli levyä niin paljon päällekkäin, että leukaan koski... Vanha Glorian numero oli ihan huono, kun ei ollut Vimman kolumnia, en mä tosin siitä paljon muistakkaan, kun feidailin varmaan 10 kertaa lyhdyt pimeeks tohon pöydälle. Nuori äiti ja koulumatkalla ollut skidi katteli vähän siihen malliin kuin oisin joku pahempikin tyyppi, eivät oo vissiin nähneet ennen Glorian keskiaukeamalle kuolavaa kulinaristista neroa. Niitten häviö.

Tossa äsken kotiuduttuani ihan muista hommista, söin lisää sorbettia, on kyllä törkeän hyvää. Maistaisittepa sen ystäväiseni. Nyt mussutan koemaistajan päivällä tekemää salaattia, vähän tulista ja hyvää.
Huomenna aamulla jatkuu operaatio ihon mustaaminen...

Yours Truly
Glacier/Barista Jerusalem

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä mieltä olet lukuisien "gourmet-ammattilaisten" väsäämästä pekonijäätelöstä?

Dr Jerusalem kirjoitti...

Olin kuullut tuosta, mutta en tarkemmin tutustunut.
Kävin kyyläilemässä reseptit ja ei toi kovin vaikea ole. Jäätelökone on vaan aika suositus vissiinkin tossa hommassa.

Kuulostaa kyllä vähän erikoisuuden tavoittelulta erikoisuuden vuoksi, mutta jos se on hyvää niin mikäs siinä.

Pitää kyylätä kotona tarkemmat respat ja voiko sitä tehdä onnistuneesti ilman jäätelömasiinaa, vois laittaa joskus testiin siinä tapauksessa.