Huolimattomuuden pitäs olla kuolemansynti, mut ei se varmaan aina niin vaarallista oo. Tein koemaistajan porukoille tonnikalaquesedillan nopeesti tossa siivouksen ohella.
Siihen tulis (4kpl)
2 prk tonnikalaa
1 pss pirkka paprikasuikaleita
1 pss paprikasalsaa
1 prk cremé fraicee
1 prk kidney-papuja
1 pkt tortillalettui
1 pss emmental-raastetta
1. Sulatat kasvikset pannulla ja vedät vaik siiviläs ylimääräset nesteet pois
2. Heität tonnikalat, kasvikset ja huuhdellut pavut pannuun ja lämmittelet sopivasti
3. Laitat hellästi creme fraichet sekaan ja teet tasaiseks.
4. Ladot tortillaletuille täytteet tasaisesti
5. päällystät juustolla
6. toinen tortillalettu kanneksi ja uuniin joku 200 astetta ja kunnes juustot sulaa hyvin ja kannet vähän kovettuu.
Päälle voi heittää salsaa tai muita kastikkeita oman maun mukaan ja toi täyte kantsii ehkä myös maustaa, ihan vinkkinä vaan. Meillä maistu appelsiinipippuri viimeks.
Huomaatteks muuten kun kirjoitin tänkin vähän huolimattomasti? Sitä on vissiin liikkeellä. Mut kyl toi ruoka itessään maistui myös muumioille, pointsit mulle siitä.
Yours Truly
Dr J
maanantai 23. helmikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti