perjantai 27. helmikuuta 2009

Paskat melonit ja mielikuvitusystävät

Mun pitäs uskoo mielikuvitusystävääni O:ta. Ok. Kohtuuden nimissä mulle pisteet siitä, että hunajamelonin kausi on talvikuukaudet, mut oli kyl kohtuuttoman paskaa ja kovaa melonia siitä huolimatta. Mustikat oli pakasteiksi ihan hyvii.

Jos löydät hyvän, pehmeen ja kypsän hunajamelonin, niin slaissaat siitä kuitenkin ohuita siivuja, vedät päälle mustikoita ja sekoitat limetistä ja hunajasta soosin jota valuttelet siihen päälle.
Mut ehkä sit kesällä uudestaan, ite poimituista mustikoista ja ulkona?

Mut kuitenkin, oon iloinen, et oon tutustunut O:hon, se tietää näist hommista jotain ja sil on visiota. Ja se ripittää mua asioista joista mun pitäs päästä eroon, kuten pakastejutuista ja muusta turhasta paskasta.

Tänään jotain ihan muuta. Haistan uunilohta ja tomaattivuohenjuusto perunamuusia....

Foook. Lupasin just lähtee yövuoroon, no katellaan mitä tapahtuu.

Yours Truly
Itsepäinen

3 kommenttia:

Pahalapsi kirjoitti...

Heheh!
Ei se meloni mitään paskaa ole jos sen jaksaa vaan siihen riittävän kypsään asteeseen kypsytellä ;)
Ite tykkään hunajamelonin nautiskella dipattuna marjoista tehtyyn hirmusokeriseen syruppiin.. Testaa ihmeessä! Mansikkasiirappi-mustaherukkasiirappi tai vastaava.. TOIMII!

Ps. etkö nä tehny laskiaispullia?

Ps.2 nuo carrsin cookiessit on tosi hyviä kun niihin tekee päälle hernepyrettä ja asettelee tosi söpösti ilmakuivattua kinkkua.

Dr Jerusalem kirjoitti...

Ei paljoo inspaa kypsytellä jos haluu syödä heti. Mut pitää ehkä ens kerralla tiedostaa halunsa syödä melonia jonkun viikko etukäteen ;)

En tehny.

ja luulin et sanot ei kinkulle ja muille elämän todellisille iloille, mut teetkö poikkeuksen jos ne asettaa söpösti?

Pahalapsi kirjoitti...

Pitäähän sitä MUILLE tehdä kinkuista ja lihasta ruokaa, mutta eihän sitä ite tartte syödä. ;)
Kun jos ammatikseen haluaa kokiksi tai vastaavaksi, niin pitää pystyä tekemään lihasta ruokaa ja maistelemaan siitä tehtyjä ruokia.. Eri asia syökö niitä sitten vai jääkö se vain maisteluun.