keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kiire ja Ikean toimitusehdot


Ikea on typerä lafka. Eivät suostu jostain syystä toimittamaan sellaista hyvännäköistä tarvikevaunua postitse, mutta isommat tavarat kyllä tulevat mielellään. Mitä helvettiä...
Tartten ton vaunun vessaani, laitan siihen ensiapukamani ja vessatarpeeni kaikki siisteihin lootiin, paketin kumihanskoja ja ehkä pari skalpellia. Sais semmoisen hyvän sairaalafiiliksen...
Tommoi...

En ole tehnyt ruokaa sitten viime perjantain ja se korpeaa sieluani. Ihan hirveätä. Pitää kyllä hoitaa tähän hommaan muutosta kohtuu äkäsesti, mutta kiireitä olisi. Alfie kommentoi pekonijäätelöstä, kuulostaa kohtuullisen perverssiltä, mutta en oo tähän hätään löytänyt kyl ohjeita tehdä sitä ilman jäätelökonetta, huhut kertoo, että se on mahdollista, mutta todella työlästä. Pitää laittaa silmät auki, jos tulisi kavereiden keittiöissä jäätelökoneita vastaan... Vegetaristifrendit arvostaa epäilemättä jos kokkais niiden koneella vähän pekonii.
- Kommenteissa tuli ilmi keino tehdä sitä nestemäisellä typellä, sekin on vähän hankalaa. Hiilihappojään ehkä hanskaisin just ja just ja tietäisin mistä sitä jopa saisi...

Vegetaristi frendeistä puheenollen...
Koemaistaja puhui, että launtaiksi olisi jotain nyyttikestin tynkää jossain kohtuu korkeilla paikoilla. Haiskahtaa haasteelta vetää homma kotiin tekemällä jotain vähintäänkin fiiniä edes. Logistiset ongelmat pitää kyllä vielä katsella, mutta eiköhän nyt jotain onnistu väsäämään ehjänä sinne asti.

Mun ongelmat tuntuu oikeestaan aika pieniltä kunhan ne kirjoitti ylös.

+++ Lisäsin tohon kuvan, että tulee lämpimämpi fiilis. Mun "Keittiöpoika" on tossa alkuviikosta @ meikän koti soittelemassa levyi. Ihan kivaa, että on liveviihdettä omassa olohuoneessa. Se soitteli brasialialaista drum&bassia ja sitten trancee, unohti levynsä meille ja nytkin soi itseasiassa noi brassisetit, deeppiä kamaa.
Beat that!

Your Truly
Kiireinen J

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oltiin yhdessä gourmet-illassa missä oli joku elämyskokkiporukka, niillä oli ohjelmassa pekonijäätelön teko nestemäisellä typellä(tai jollain vastaavalla) ja kaveriksi sampanjaa (pullo avattiin siihen tehdyllä miekalla!). tässäpä ajatuksia! haluutko ton diorin?

Dr Jerusalem kirjoitti...

Kyllähän mua aina Diorit innostaa ajatuksen tasolla, mutta en mä aio harkkoja tollaseen pistää. Etten joudu samaan ansaan kuin sä, ajattelemaan vaan lohikäärmeitä kaiket päivät.

Shampanjasapeli on kyl teoriassa mun hankintalistalla. Tiedän mistä sellaisen saisi Tampereelta vaikka heti, mut siinä on se källi, että pitäs todellakin juoda sitten shampanjaa, ku kuoharit ei välttämättä oo tarpeeks paineissaan, et kaikki lasinsirut lentäs veke.

Mut näyttäshän se hyvältä tupakkatakin ja fetsin kaa.

Anonyymi kirjoitti...

Keittiötä saa toki käyttää täälläkin, jos logistiikkaongelmat ei muuten ratkea.