maanantai 16. helmikuuta 2009

Kielimiehiä


Tossa on päivän kuva. Stockan lihaiselta altaalta, ei ihan tuorein, kuten päiväyksestä ihan saattaa arvata.
Vähän juttelin tossa poitsujen kaa ja olis kiinnostusta pitää pienet naudankielibileet. Mielikuvitusystäväni Nicolas Thieulon tarjoili ihan kiinnostavaa reseptiä kielestä. Naudankieltä ja piparjuurimajoneesia, salaattiakin siinä annoksessa taisi olla. Myyntipaketti on kuitenkin sen jonkun kilon, eli tosta vääntäisi useamman ruokalajin. Pitää suunnitella kielimenu ja vetää herraseurassa sitten. Laitan tän homman mietintämyssyyn kyl huolella, tavoitteena, että parin viikon sisään.

3h keittoaika sopivan mureuden saamiseksi, haiskahtaa vähän siltä, että tässä on kunnon slow-food happening käsissä. Punaviiniä tietty lihan kanssa, skumppaa ihan muuten vaan, vaikka miehisistä jutuista muka onkin kysymys, pitää joko vetää maljajuomana tai sitten valmistaa joku side-dish joka tukee hyvän cavan maistelua.

Koemaistaja tuskin haluaa olla tän homman kaa missään tekemisissä, joten ehkä parasta järkkää sille tyttöjen ilta jossain, suklaahoitoja ja skumppaa ja korkeintaan sushia, ei mitään sen vulgaarimpaa jne. Tiedättehän te, tyttöjen juttui.

ps. Keittiöboy lupas hoitaa musiikillisen menun, tää homma alkaa lähtee rullaamaan.

Yours Truly
Boucher Jerusalem

3 kommenttia:

annapurre kirjoitti...

Meillon kotona ollut aina kieltä ruokalistalla... havahduin vasta vanhempana älyämään että se on joidenkin mielestä ehkä vähän ällömöllöö. Nojaa, samasta otuksestahan se kaikki tulee

Anonyymi kirjoitti...

Tehdään näin. Hawt sechs on plates & good looking records.

Unknown kirjoitti...

Vaikka elimet on muuten olleet mulle ok, kielelle en ole lämmennyt vaikka jotain 20 keraa syönytkin.
Oma ennusteeni on siis huono.