keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Kauppareissut ja puhelintytöt

O on todennut aika selväsanaisesti muutamaan kertaan, että Suomessa ruoka on kallista ja on huonot saatavuudet. Se tietää varmaan mistä puhuu, kun on vertailukohtia. Muakin alkaa hiljalleen kyllästyttämään se, ettei kaupasta saa ees perusvihanneksia ja paprikatkin on mätiä any given day. Liha taas on niin kallista, että pitäs olla investointipankkiiri tai juristi, että vois syödä sitä. City-lehdessä oli jokunen vuosi sitten artikkelia siitä, että porukka pöllii kaupoista sisäfilettä ja muuta luxus-herkkuu, ei sen takia, että niinkään ei ois rahaa ruokaan, vaan että jää rahaa kaikkeen muuhun ja syö törkeen hyvin. Tossa ylläolevassa kuvassa oon menossa pöllimään lohifileitä Siwasta. Oon pukeutunut vähiten epäilyttävään nahkatakkiini ja laittanut hanskatkin ettei jää sormenjälkiä, jäi kuitenkin kääntämättä, kun ei ollut tarpeeks tuoreita ja oikein maustettuja.

Tein tänään tosiaan suklaapiirakkaa kokaiinin kilohinnoissa olevasta kaakaojauheesta, joka on täyttä tavaraa suoraan belgiasta. (No myönnettäköön, että liioittelen vähän, sitä samaa Nomua se oli ku viimeksikin) Laittelen siitä ja tän päivän lievästi ananakselta haiskahtaneesta nopeesta tonnikalapastasta kuvat ja stoorit huomenna, kun täällä töissä on connection kameraan vähän heikossa. Oon tämmöi "callgirl", vastailen puhelimeen jonne soittamisesta otetaan kovaa taksaa. Uskokoon ken tahtoo ja tehkööt kaikki päänupeissaan (ei kommenttilomakkeessa) omat päätelmänsä mitä toi sitten tarkoittaa, mutta voin sanoo, että ton lauseen totuusarvo on n. 50-70%.

Varmistettiin tossa keittiöpojan ja future AD:n kanssa perjantain suunnitelmat, eli Kehistä lähdetään katsoo ja jumputtelee vähän Top Billin deejaytten tahtiin tonne Yo-talolle. Pitää toivoo, että pysyy ns. nu-rave tytöt kurissa, en juurikaan perusta niistä kaikista kirkkaista väreistä ja tyylin lapsekkuuden aiheuttamista pedofiili-assosiaatioista jos niihin on sattunut pukeutuu joku etäisesti vetävä. Vaikka en kyl tajuu, miks joku vetävä ihminen tekis itelleen jotain semmosta.

Selasin tuossa muuten muutamia suomalaisia viinialan lehtiä kaupassa ja huomasin erittäin viihdyttävän jutun Veikka Gustaffonista ja hänen mieltymyksestään nauttia Miss Harrya lasillinen ennen halkojen hakkaamista ja vaikka useampi sen jälkeen. En ole hetkeen lukenut mitään niin karmeasti mehustelevaa juttua miehisistä miehistä kuin kys. artikkeli. Jos Miss Harry kelpaa Veikalle niin kyl pitäs kelvata meille muillekkin! 14e, Alkosta, Australia kohdasta hyllyä.

Taidan mennä kaataa itselleni lasillisen virvoittavaa juomaa tuolta jääkaapista, että on ääni sitten heleä ja vakaa kun porukka soittaa ja maksaa ruhtinaallisesti per minuutti.

ps. Mun mielestä siinä, että soittelee kännissä puhelintytöille ja kertoo surkeasta elämästään, on myös jotain jännällä tavalla romanttista. Vrt. Nuoret rikkaat miehet ja rakkaus 3h kerrallaan.
Mut tää ei enää liittynyt siis mun työhön, ihan vaan assosiaatio.

Yours Truly
"Varastit sitten 2 kilon sisäfileen mun lihatiskistä"

Ei kommentteja: