Unohdin avata valkkarin hotkiessani tätä. Less is more. Indonesialaista tonnikalaa 18,90/kg.
225g pihvi. Kuumalla pannulla noin 50sek/puoli. Päällä neitsyistä puristettua öljyä jossa yrttisekoitusta.
Siinä se.
Yours Truly
Zeniläisen askeettinen Dr J
lauantai 4. huhtikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
oliks hyvää?
Oli.
pitää ottaa tota herkusta testiin. huonot vibat kun sain viime kerralla tuosta ruokamyrkytyksen eräällä paattireissulla (kuten muutkin sitä syöneet). Millaista maustamista toi tarttee jos mitään?
niin joo ja testasitko jo alsacen? pidin siitä enemmän kuin esim. tiiliholvista vai mikä se jäykkismesta onkaan.
Suolaa ja pippurii.
Sit toimii myös jos marinoi tota eka soijakastikkeessa ja balsamiviinietikassa.
Hinta oli Hullujen päivien tarjous, en mä tota muuten ostais kun hinnat on samaa tasoa kun valkoinen kulta.
Alsacea en oo vielä testanu, mä oon köyhä katos. Kesällä voisin mennä, paljon tuoreita kausiaineksia ja mullakin taskut täynnä massia.
Toisaalta Hella&Huone kiinnostaa myös ja Ravintola C, sijoittui aika mehevästi Suomen parhaat ravintolat top 50:ssä.
Lähetä kommentti