maanantai 6. huhtikuuta 2009

Pihlajanmarjat

Pitäs keksii joku hyvä spotti josta sais jemmattua syksyllä sit kohtuullisen pakokaasuttomia pihlajanmarjoja. Pihjalanmarjoista sit luonnollisesti keittelisin hyytelöä ja hyytelöstä myöhemmin aina pihlajanmarjakastiketta.

Kastikkeen taas tarjoilisin jonkun maksaterriinin/pateen kanssa. Hyvin todennäköisesti puhutaan jonkun linnunmaksasta ala Stockmann, mutta jos kontaktit toimii, niin ehkä myös hirvenmaksapateen, enkä siis tarkoita nyt mitään kaupasta ostettua. Se ois aika hot.

Pitänee ruveta hustlaa jo hiljalleen näitä juttuja syksyä varten, mutta siltikkin, vaikka kaikki menis pieleen. Niin voin herkutella valmiista pihlajanmarjahyytelöstä ja kaupasta ostetusta pateesta valmistetulla safkalla.

Yours Truly
Snadisti porsasteluun taipuvainen Dr J

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos vierailet vanhalla kotipaikkakunnallasi, niin tiedän hyvän spotin ja saa tulla poimimaan...

Ellei käy niin kuin kävi viime syksynä. Nälkäinen tilhiparvi söi KAIKKI pihlajanmarjat aika isolta seudulta kun odottelin niiden kypsymistä. Olisi toki itse voinut syödä tilheä? Ei kai se niin isoa eroa varpusiin tee...

- tupsulakki