sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Huhuja

Voin kertoo, et Ravintola C on aloittanut lounaat. Hyvä alku kohti huippupaikkaa. Laadukas ravintola tarjoaa aina lounasta, vaikka se ei edes kannattaisi juurikaan taloudellisesti.
Pitää käydä testaa.

Seuraavaks oottelen, milloin Hella&Huone aloittaa intiimit lounaat. Enkä tarkoita intiimiä samalla tavalla kuin Salonki Big Titsin kahvi ja pulla 4e.

Hyvä viikonloppu ollut, liikunallinen ja semmoista. Tulee aika skarppi fiilis kun harrastaa vähän.

Ruokaakin ois tosin voinut tehdä, mut aina ei jaksa.

Yours Truly
Juoruakka Dr J

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tajua tota kun mestat valittaa ettei lounas kannata. Lounaalle hintaa vaikka 11e ja yksi tai kaksi vaihtoehtoa isolla annoksella niin luulisi olevan talon täysi. Sata lounasta ois 1100e, eli 22ke/kk liikevaihtoa

nancy kirjoitti...

joo mut mietippä alfie pieni, jos hyvällä tsägällä saadaan lounaan 11€ annokselle toetutunutta katetta sellaset 30pinnaa, alv:n jälkeen. Ei sadalla lounasasiakkaalla vielä maksella keittiö-ja salihenksun palkkoja, puhumattakaan muista kuluista. Ravintola saa suuriman katteensa juomista, ja kuten fiksuna miehenä tiedät, lounasaikaan "aqua rules" ;)

Hanna Takala kirjoitti...

Saisi nyt itsensä iltasellakaan raahattua C:hen tai Hellaan&Huoneeseen, jostain syystä kaikki aina alkaa valittaa rahan puutteesta kun tulee puheeksi. Lounasaikaan ovat vähän turhan kaukaisia kohteita ajan ollessa rajallinen.

Anonyymi kirjoitti...

nancy: En ole ravintola-alalla, mutta olettaisin että hyvin toteutettu lounas voi olla liiketaloudellisesti ihan kannattava. En tiedä onko sata lounasasiakasta paljon vai vähän. Juomajuttu on kyllä varmasti totta, lounaalla ei törsätä kuten iltaisin.

Nancy kirjoitti...

Alfie: ei sata asiakasta vielä kovin paljon ole, eikä ravintolabisnes muutenkaan sovi kovin heikko hermoisille. Suosittelen sijoittamaan harkot johonkin turvallisempaan ;)