perjantai 3. huhtikuuta 2009

Ja voittaja on...


Mulla ei ole tapana jakaa arvostusta ihan kauheasti ja holtittomasti, mutta tällä kertaa voisin viitata vielä riisiin liittyvään ulkonäköhaasteeseeni, johon tuli huikea yksi vastaus. (todistanee, että se on oikeasti aika hankalaa).

Ahkera kommentoija ja aikamoinen keittiöpersoona ainakin blogissaan esittelemien asetteluidensa perusteella: Insanity pisti tämmöistä kuvaa. Alkaa olemaan jo homma suunnilleen hallussa ja näyttääkin hyvältä. Riisin ja kastikkeen yhdistäminen hyvännäköisesti vielä vähän askarruttaa mua, mut ehkä sen joskus vielä hiffaan.

Kuva on Insanityn ottama ja en oo jaksanut kysyä mitään lupia sen esittämiseen täällä.
Mut aika kiva, eikö?
Pekonirisottoa kera paahdetun ruisleivän ja persiljan kera. Vois maistuakkin aika hyvältä.

ps. On pari kiinnostavaa projektia mielessä joita tekis mieli ruveta toteuttaa, pitää kelailla viikonlopun aikana.

Yours Truly
Raikas ja viikonloppufiilistelevä Dr J

5 kommenttia:

Pahalapsi kirjoitti...

Suuroiset kiitokset tunnustuksesta! ^^ Olin unkarissa koulun kanssa kilpailemassa kokkailussa koko viikonlopun ja osan arkiviikostakin, joten huomasin tämän postauksen vasta nyt. Kisat meni tosi hyvin siihennähen että meidän matkatavarat oli jäänyt helsinkiin, perkeleen finnairit. Eli matkatavaroissa oli sitten kaikki mahdolliset raaka-aineet ruokiin, smetanat ja aurat. Mitenkä hungarystä sitten niitä koettaa ettiä? Tosi herkullisia ruokiakin oot taas syönyt. Tonnikalapihviä en ole koskaan testannut, joten kiinnostaisi kovasti itsekin kokeilla!

Dr Jerusalem kirjoitti...

Tuliko hyvät sijoitukset?

Pahalapsi kirjoitti...

No tavaroiden katoamiseen nähden kyllä! :) Meidän tarjoilijatyttö voitti erikoispalkinnon, kondiittori sai erikoismaininnan hyvästä soveltamisesta (kirjapalkinto), sit saatiin hyvästä tiimityöstä kolmas sija ja kokkitiimi sai kunniakirjan. Ihan ok? Siellä oli osaanottajia about 15 eri maasta. Finnország oli se paikallinen ihmetys näissä kisoissa! Mieti, kaikilla muilla oli tajuttoman hienot kokin univormut, niin suomalaiset juntit kokkasi sitten farkut jalassa, pikeepaidoissa ja paikallisessa LIPPALAKISSA :D Voi jestas että näytettiin tyhmiltä. Kaiken hyvän lisäks jouduttiin pällistelemään noissa pellevaatteissa paikalliseen töllöön.. Ihmettelen ihan miten saatiin tehtyä toisen kokkineidin kanssa kaikki ruoat, koska ne perustui pääosin suomalaisiin raaka-aineisiin.. Smetanaa, auraa, kanttarelleja, muikun mätiä, koivun lehtiä, tuoretta luomulammasta.. Voit vaan kuvitella sitä sähellyksen määrää! Ainoastaan meidän ihanat Unkarilaiset tulkit ymmärsivät englantia, joten oli aika tuskaista yrittää kommunikoida paikallisten kanssa..

Dr Jerusalem kirjoitti...

Ihan hyvin kyl.
Smetanaa nyt ois kait vanhasta itäblokin maasta irronnut viel, mut noi muut alkaa olla vähä no-can-do.

Anonyymi kirjoitti...

Käy kurkkaamassa Haasteen kommentit. Et nyt ihan yhdellä vastauksella päässyt. :)

-N