keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Yhdet vielä

Sisustusta Ravintola Ribessä, jonka synttärimenu käsittelyssä ensi kerralla. Hienosti laitettu paikka, ei sellainen överi design niinkuin Tallinnassa osa paikoista. Siellä on mun mielestä pahasti ongelmana se, ettei kirjasta pysty päättelee mitään kansien perusteella. Toi meidän pöytä oli semisti härski, siitä näki alakerran salin puolelle, kun tossa on noi portaat. Oli myös kamala kiusaus lepuuttaa kättään tossa kaiteella ruokalajien välissä.
Caipiranha jollain satunnaisella terassilla. Siihen tuli viereen joku paikallinen (musta)ruusu kivassa design-mekossa, pörröisessä tukassaan ja vahvassa meikissä. Se söi tomaattikeittoa ja näytti tykkäävän.
Bombay Balance Stereo Loungessa. Tuolla on jostain syystä aina pakko käydä, vaikka konsepti alkaakin hiljalleen olla vähän nähty.

Äsken söin koemaistajan tekemää salaattia ja se oli hyvää. Ostin tänään myös uuden puvun, kehtaa käydä syömässä missä tahansa.

Päivällä istuin puistossa, söin yrttigoudaa keksien kanssa ja join punaviiniä. Katselin vähän siinä ihmisiä. Näyttivät hauskoilta.

Yours Truly
Dr J

Ei kommentteja: