Häränlihapastramia ja salaattia alkuruuaksi.
Hemmetti. Täyteläistä ja pehmeää kuin mikä. Laittaa aikuisen miehen kaipaamaan äidin syliä.
Huomenna lähden taas lahden taakse. Ribessä on syntymäpäiväviikko ja sen mukainen menu ja tietysti Garcon de Cuisine tulee olemaan siellä edustettuna, otan mukaan faijan, koska sillä on kesäloma ja tekemisestä pulaa.
Faijan kaa käytiin myös tällöin Franklyssa, se söi etanoita alkuruuaksi, vuohenjuustolla. Annoin sen maistaa tätä pastramia ja sitä rupesi samantien kaduttamaan tilauksensa, vaikka ei niissä etanoissa mitään vikaa ollut.
Käykääpä testaa tää joskus, vaikka välipalaksi. Pastramin valmistusmetodikin on aika mielenkiintoinen.
Yours Truly
Dr J matkatunnelmissa
keskiviikko 15. heinäkuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti