perjantai 4. syyskuuta 2009

Cantina West ja Aseman Sushit


Isäni vei minut eräänä päivänä Helsinkiin. Kävi ensin minun luonani ja sitten omille asioilleen Helsinkiin, pummin aterian ja kyydin. Tietysti maksaja valitsee ja menimme Cantina Westiin. Olin hyvin, hyvin skeptinen ja tunsin kuinka Olon ikkunateippaukset katsoivat minua syyttävästi kävellessäni sisään. Täytyy kuitenkin todeta, että paljon freesimpi kuin Pancho Villat, Amarillot ja muu ketjuroska.

Alkuruokana pieni juustosalaatti, jossa etenkin manchego ja papaija toimivat hienosti yhteen, ihan suositeltava annos noin kesäpäivään. Pääruokana hevospihvi super tulisella kastikkeella, ihan syötävää sekin, ei mitään spektaakkelimaista tosin.
Pakottivat vielä juomaan Mezcalinkin jossa oli pieni hassu mato...


Mato rupesi huutelemaan vatsassa jo rautatieasemalla. Aattelin syöttää sille raakaa kalaa jossa pääsee loisimaan mukavasti. Aseman sushikojusta siis nappasin, ihan syötävää mun mielestä. Parempi kuin burgeri mäkistä, monellakin tasolla.

Junamatka sujui muutenkin hienosti, vanhalle herrasmiehelle Dr J:lle tarjottiin treffioptiotakin, brittiläissuomalaisen 17vee blondin kanssa... Ei siitä sen enempää.

Yours Truly
Dr J

Ei kommentteja: