keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Stereon loppu

45 eek eli about 2.8e, yli puolet halvempi kuin flambeeratut hedelmät joita olin ekaks vonkaas. Tarjoilija suositteli kuitenkin tätä ja hyvä vaan. Toi kastike oli tosi mukava, snadisti appelsiinin makuinen ja täyteläinen. Mansikat ja basilika toimi hyvin yhteen.

Kevyt ja freesi lopetus aterialle ja tälle koko läpälle Tallinnan matkasta... Kerron ehkä laivan ravintolan luokattomasta tasosta vielä joskus kun oon tarpeeks vihainen.

ps. Pöydällä on shottirallin mainos. Ruski Standardia paukkuina 35 eek ja drinkeissä suunnilleen samat. Ois täällä Suomessa aika kohtalokas shitface känni varmaan tollasilla meiningeillä.

Seuraavalla kerralla jotain ihan muuta toivottavasti, vois myös aktivoida ittensä duunaa sitä safkaa ja hyvää sellasta, kunhan tän viikon jälkeen järkyttävät kiireet ja kahden eri elämän paineet hellittää.

Suunnittelin muuten ostavani edukkaasti Gentleman.fi:stä Van Cleef & Arpelsin Tsar-tuoksua, siinä on sitten hyvä aristokraatilta tuoksuvana paistella blinejä ja pistää kaviaaria päälle! Vois nappaa nahkaisen korttikotelon samalla messiin, toi metallinen on vähän tyhmä.

Yours Truly
Dr J

1 kommentti:

gentleman.fi kirjoitti...

Tervehdys,

Ja kiitos valistuneesta & mielenkiintoisesta kirjoituksestasi. Sisäpiirin tietona voion vihjata, että noi Tsarit ovat menneet kuin kuumille kiville. Niitä on enää yksi puteli jäljellä eli suosittelen olemaan nopea...
Iso A juonii jo uusia tilauslistoja, enkä ole varma onko Tsar siellä mukana.