torstai 7. toukokuuta 2009

Pegasus ei lähtenyt lentoon

Pegasus, voi minkä teit. Raahauduin ulos laivasta järkyttävän pitkältä tuntuneen yön jälkeen, toiveena vain erittäin laadukas kolmen ruokalajin ateria, mutta mitä sanoo lievästi lentoemännän näköinen tarjoilija? No tietysti "Tere" kun Eestissä ollaan, mutta oli kovasti sitä mieltä, ettei millään irtoa ennen 12.00 sellaisia juttuja mitä mulla oli mielessä. Muodostin mielessäni varasuunnitelman, eli viereinen Stereo, mutta ajattelin, että voisin sen aukeamista odotellessa syödä pannareita ja juoda cappuccinon.
Pannarit oli loistavia, tarjoiltiin kirsikka-ananaksen ja mansikoiden, sekä mustikkahillon kera, lämmitetyltä lautaselta, lämmitti ihan sydäntä.
Cappucinokin oli hyvää, vaahtoa oli ns. tarpeeksi. Aamupalalla oli mun kanssa ehkä 5 ihmistä. Niillä kaikilla oli Macbookit ja ainakin pari puhui ruotsia. Hämmentävät ruotsalaiset mainosmiehet työmatkoillaan, kuumottavaa.

Seuraavaksi kerron, mitä tapahtui rauhoittavan valkoisessa atmosphäärissä nurkan takana...

Yours Truly
Dr J ja iso pettymys, mut oli sentään loistavat pannarit.

2 kommenttia:

gag. kirjoitti...

Tsekkaas seuraavalla eestimatkalla Bocca ja Ö. Eka on jo monta vuotta ollut maan kärkiravintoloita (myös hinnoiltaan :( ). Ö on taas uusi tuttavuus Tallinnan ravintolamaailmassa, muistaakseni valittiin tänä tai viime vuonna Viron parhaaksi. Niin ja sitten tietysti paikallinen Domi eli Egoist.

Heh.. Macit maassa, jossa vielä 90-luvulla jonotettiin leimakortilla appelsiineja :D

Dr Jerusalem kirjoitti...

Parahin Gag.
Kiitos suosituksista, tällä kertaa noissa rafloissa mitä mainitsit, olisi varmaan käynyt samoin kuten Pegassa, eli ei varmaan ois tarjoiltu ennen klo 12.00 ainakaan.
Egoistiin menon torppasin jo etukäteen sen takia.
Mut pistän noi mieleen ens kertaa varten kun oon pidempään.

Macin omistajat tais olla kaikki ruotsalaisia, ainakin puhuivat iloista svärjee. Tosin kyl mä viime reissulla syksyl näin Stereossa parilla paikallisellakin. heh.