maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kesällä täytyy muistaa juoda

Keskellä Evian, Legenda. Patrick Bateman juo Eviania, useita pulloja päivässä. Madonnalle Evian ei kelpaa kuin kasvojen pesuun, mutta kumpaa te uskoisitte? Batemania vai Madonnaa?

Alhaalla Stockmannin omaa vettä, se on aika edullista ja varmaan otettu suoraan Stockan herkun takahuoneen hanasta. Laadukasta Tamperelaista vettä. Ai eikö ole otettu, miten niin?

Ylhäällä kivennäisvesien shampanja San Pellegrino Italiasta, luonnolliset mineraalit ja pehmeät kuplat tekevät kyseisestä vedestä mitä loistavimman ruokajuoman hienommallekkin aterialle. Huhujen mukaan kys. pullo maksaa joissakin ravintoloissa jopa 10€/$... Kerroin on kovempi kuin monilla viineillä. Kaupasta tuollaisen poistaa kotiinsa alle kahdella eurolla. Pystyisin juomaan tuota pullotolkulla putkeen, tarkalleen ehkä 2½ plo.

Stockalla on monia muitakin vesiä, esim. Gaultierin suunnittelemassa pullossa olevaa Eviania, mutta siinä on ehkä jo vähän pröystäilyn maku. Kys. pullolle on käsittääkseni pidetty oikein julkaisu partyt, pullovesi on serious business.

Pääasiallinen pointtini on kuitenkin ehkä se, että kesällä on hyvä juoda, mutta kannattaa miettiä vähän, että mitä. Suurin osa pullovesistä ei todellakaan ole samalla tasolla kuin kraanavesi, jota saat 1,5€ hintaan pumpata omaan täyttöpulloosi aika huolella. Tuon vesitiskin absurdin sinertävä loiste ei oikein näy tuossa kuvassa, mutta haltioiduin siitä ja jäin tuijottamaan sitä varmaan kymmeneksi minuutiksi, image is everything.

Yours Truly
Dr J

2 kommenttia:

annapurre kirjoitti...

pullovesi suomessa nousee kyllä aika korkeelle listalla naurettavimmista jutuista...

Anonyymi kirjoitti...

Itse tuen vain Vossia ja Veeniä, tosin puhtaasti hienojen pullojen vuoksi. VOSS on hieno pullo esim salille. Saituri voi täyttää kraanasta.